Verkiezingstijd

Posted on november 20, 2007

0


Wat een drukke tijden. In het echte leven zijn de verkiezingen reeds lang voorbij, maar online blijft het verkiezingen regenen:

The Bobs

De resultaten van de BOBs zijn bekend:

Meer info over alle resultaten vind je op de site zelf. Ik ben hier wel beetje verrast door relatief lage aantal stemmers (gezien de schaal), maar ik vermoed dat het concept nog moet groeien.

Clickx Site van het Jaar en Blog van het Jaar

Via http://www.sitevanhetjaar.be/ kan je ook dit jaar weer kiezen voor de Site en de Blog van het jaar. De lijst met blogs vind je hier. Stemmen kan reeds sinds 13 november, en je hebt nog tijd tot de 28ste…  Clickx-redacteur Andhi was zelf niet genomineerd, en was er niet over te spreken!

Falsies Awards

Stemmen voor de meest onethische PR campagnes kan ook dit jaar weer (reeds voor de vierde keer). Alhoewel de kanshebbers voornamelijk Amerikaans geïnspireerd zijn, is het ook nu de moeite om eens door de lijst van ‘gelukkigen’ te lopen. Hiervan kennen we de winnaars in december.

Extra 

En alsof dat allemaal nog niet genoeg was, hadden we in het echte leven onlangs nog de verkiezing van Schoonmaakster van het Jaar en Marketeer van het Jaar.

Advertenties
Posted in: Blogging, Wedstrijd