Over Pietr

Pietr (aka Pieter De Wit) werkt in het echte leven bij het internatioale PR bureau LEWIS PR Belgium. Hij spendeert veel tijd aan mediarelaties en online communicatie, maar ook interne communicatie en crisiscommunicatie krijgen zijn aandacht. Hij brengt een groot deel van zijn tijd door achter het computerscherm, maar je kan hem op de raarste plaatsen tegenkomen.

In tegenstelling tot wat een minister eerder beweerde, is hij geen gevaar voor onze samenleving. U kunt dus met een gerust hart zijn blog volgen via RSS-feeds of e-mail.

Disclaimer
Alle posts die u op deze blog kunt lezen, zijn momentopnamen van Pietrs eigen bedenkingen en opmerkingen. Ze kunnen afwijken van de mening van zijn werkgever. Ook bedenkingen die elders op het net geplaatst worden onder dit pseudoniem, vallen onder deze disclaimer.

Pietr respecteert ieders mening en geeft iedereen de kans om comments te geven. Dat neemt niet weg dat hij zich het recht voorbehoud om kwetsende of beledigende comments te verwijderen. Ook spam-comments vliegen er onherroepelijk af.

Contact opnemen met Pietr?
Of u nu een PR verhaal wilt pitchen, een opmerking hebt over de posts, gebruik wil maken van de diensten van LEWIS PR, of gewoon eens wilt kennismaken, Pietr raadt u steeds een van volgende mogelijkheden aan:

Opgelet: gelieve bij een pitch rekening te houden met deze richtlijnen.

Advertenties
%d bloggers liken dit: